Centru de agrement la Dragoteşti

Primarul din Dragoteşti, Vili Pasăre, a făcut un proiect pentru dezvoltarea unei zone de agrement în centrul comunei, în imediata apropiere a primăriei. Aici va fi un spaţiu de joacă pentru copii dar şi un loc de petrecere a timpului liber pentru locuitorii din Dagoteşti.

În proiect este prins şi un restaurant care va fi folosit în special pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente. „Avem în proiect o zonă de agrement care va cuprinde bazine de înot, terenuri de sport, spaţii de joacă pentru copii şi un restaurant care va fi folosit pentru diferite evenimente, pentru că aici oamenii nu se duc să mănânce la restaurant, dar să aibă unde să organizeze o nuntă, un botez, un majorat, o zi onomastică”, a declarat Vili Pasăre

În satele Corobăi şi Trestioara vor fi făcute câteva terenuri de sport. Până acum s-au purtat discuţii cu diferiţi proprietarii de pământuri, însă din cauza preţurilor mari nu s-a ajuns la nicio înţelegere. Un singur sătean este dispus să-şi vândă terenul cu bani mai puţini. Acesta va veni în următoarea şedinţă a Consiliului Local, pentru că la cumpărarea pământului vor contribui cu bani atât primarul şi viceprimarul cât şi consilierii. „Vrem să cumpărăm o bucată de teren pentru un teren de sport. Am găsit pe cineva dispus să îl vândă. Toţi vom contribui cu bani la achiziţionarea terenului. Eu şi viceprimarul o să dăm mai mult că avem şi salarii mai mari”, susţine Vili Pasăre. Vili Pasăre, speră ca până la începutul anului 2012, zona de agrement să fie gata.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: