Drumul judeţean Sadu are un concurent

Drumul Judeţean 672, care traversează localitatea Godineşti, arată ca după război. Dintr-o parte în alta a drumului sunt numai cratere, imposibil de ocolit. Şoferii au ajuns în culmea disperării. Aşadar, nu doar drumul de la Sadu este plin de gropi.

Dacă aveţi ghinionul de a nimeri într-un crater de pe tronsonul respectiv aţi putea rămâne fără roată. Şoferii susţin că drumul arată mai rău ca unul de piatră. „Nici drumurile de pe vremea lui Ceauşescu, alea de ţară, nu arăta atât de rău. Este groaznic. Plătim taxe degeaba. De un an se chinuiesc să-l plombeze şi nu au reuşit până acum. Stau aici în Godineşti şi m-am săturat de drumul ăsta. Acum au mai şi adâncit gropile”, susţine un şofer.

Chiar dacă e în ograda sa, drumul nu aparţine primăriei Godineşti, ci ţine de Consiliul Judeţean Gorj. Edilul localităţii uită că trebuie să fie un exemplu pentru localnici şi se enervează foarte tare de câte ori pleacă cu maşina prin localitate. „Ca om pot să vă spun că mă enervez de fiecare dată când circul cu maşina pe el, iar ca primar am vorbit cu preşedintele Consiliului Judeţean să facă ceva să nu intrăm cu drumul ăsta în iarnă. Le-am spus să nu mai adâncească gropile decât atât cât pot plomba pe acea zi”, susţine Gheorghe Corbeanu, primarul comunei Godineşti

De la un capăt la altul al localităţii drumul este presărat cu cratere adâncite de cei de la drumurile judeţene, în care urmează să fie turnat bitumul.. „Suntem aici de la începutul acestei săptămâni şi sperăm, în cazul în care vremea ne va permite, să terminăm plombarea acestuia până la sfârşitul săptămânii”, susţine Constantin Tabacu, şeful de şantier de la Drumurile Judeţene Gorj.

Autorităţile judeţene susţin că drumul judeţean 672 a intrat într-un proiect de modernizare, însă lucrările vor fi demarate abia de anul viitor.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: