CEO va avea o nouă organigramă. Primele discuţii, marţi!

Complexul Energetic Oltenia va avea o nouă organigramă din 15 ianuarie 2017, iar prima consultare a Consiliului de Supraveghere se va face marţi, 20 decembrie. De la înfiinţare, mai 2012, şi până azi, CE Oltenia a avut zeci de organigrame, unei stufoase, altele mai reduse, însă eficienţa s-a lăsat aşteptată. Acum, CE Oltenia va fi supusă unor schimbări generate de viziunea viitorului director general Sorin Boza.

Anul 2016 se încheie cu o discuție extrem de importantă pentru funcționarea viitoare a CE Oltenia, schimbarea organigramei urmând să fie validată de forurile de conducere în perioada 15-20 ianuarie. Foarte important este că prima discuție pe noua organigramă urmează să aibă loc pe 20 decembrie, în ședința Consiliului de Supraveghere. Primele informații arată că vor fi modificări ale diviziilor, care nu se vor mai numi divizii, ci direcții, și probabil vor avea loc și schimbări ale atribuțiilor. Sorin Boza, viitorul director al CE Oltenia, gândește, se pare, un nou tip de organizare, diferit de ceea ce a fost făcut până acum. Cert este că informațiile sunt foarte puține, știindu-se doar că în primă fază nu se va umbla la numărul de personal. Pe de altă parte, simulările arată că organigrama este stufoasă și ineficientă. Pentru orice decizie este nevoie de semnăturile a 6-8 persoane, ceea ce face ca orice operațiune să dureze zile întregi.
FUNCȚIE
Ionel Ilie, actualul președinte al Directoratului, va rămâne pe funcția de director la Energie dacă Bogdan Popescu renunță la acest post, în caz contrar acesta va fi director la Vânzare-Ofertare.

Vizualizări: 8,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: