Cercetaţi pentru furt calificat

Luni, 20 februarie a.c., ora 16:20, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de B.I., de 72 ani, despre faptul că o persoană de sex feminin care locuieşte în clădirea dezafectată din zona triaj CFR Amaradia, i-a sustras dintr-o baracă, pe care acesta o deţine în apropierea triajului, un pat metalic, o uşă metalică şi o bucată de tablă, cauzându-i un prejudiciu de 120 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu.

Urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost valorificate la un depozit de colectare a materialelor feroase, în ziua de 16.02.2012, de către B.R., din oraşul Rovinari, judeţul Gorj.

Cercetările continuă, pe numele suspectei fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În data de 20.02.2012, ora 14:20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către reprezentantul unei firme de pază, cu privire la faptul că C.O.A., de 23 ani, din comuna Mătăsari, a sustras un profil metalic din perimetrul Carierei Jilţ Sud.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă. Suspectul sustrăsese un profil metalic cu scopul de a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, valoarea acestuia urmând a fi comunicată ulterior.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: