Viorel Gârbaciu îşi petrece serile pe Facebook

Directorul Școlii Populare de Artă Gorj, Viorel Gârbaciu, este un mare admirator al rețelei de socializare Facebook. Acesta a mărturisit că vede în această nouă metodă de comunicare cel mai accesibil și ieftin mod de a face cunoscute mare parte din evenimentele culturale.

Viorel Gârbaciu este din 2004 directorul celei mai mari Școli Populare de Artă din țară și este cunoscut drept un veritabil om de cultură. ”Cred că se pot face lucruri bune și văd în Facebook cea mai bună modalitate de a mediatiza ieftin și bine orice eveniment cultural. Mi-am făcut o mulţime de prieteni prin intermediul acestei rețele, oameni cu care am mai stat de vorbă pe la diverse evenimente și în plus aici am ocazia să postez toate produsele Școlii Populare de Artă. Mă refer aici la elevi talentați, la premiile obținute și la fotografiile făcute în diverse spectacole”, a declarat Viorel Gârbaciu, directorul Școlii Populare de Artă. Pentru a nu a rata nicio noutate virtuală, Viorel Gârbaciu mărturisește că stă uneori și serile acasă să răspundă aprecierilor sau comentariilor. ”De postatul pozelor se ocupă prietenul și colegul meu, Vasi Pleșa dar eu stau aproape în fiecare seară să răspund comentariilor”, a declarat Viorel Gârbaciu.

Directorul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu împlinește anul viitor 65 de ani, acesta declarând că va fi momentul când va ieși la pensie dar nu va părăsi cultura.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: