Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cercetaţi pentru nerespectarea Legii Minelor

Vineri, 18 iunie, în timp ce acţionau pe râul Sohodol, pe raza satului Stroieşti, comuna Arcani, pentru identificarea persoanelor care exploatează ilegal agregate minerale (balast), poliţiştii Postului de Poliţie Arcani l-au depistat pe Ion B., de 46 ani, din comuna Băleşti, Judeţul Gorj.

Acesta exploata agregate minerale din albia râului, cu un utilaj, fără să deţină permis de exploatare emis de Agenţia Naţională de Resurse Minerale Bucureşti.

 În data de 19.06.2010, orele 10:15, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu şi Postului de Poliţie Drăguţeşti au identificat pe Constantin C., de 42 ani, din comuna Băleşti, Ion S., de 39 ani, din comuna Runcu, Constantin L, de 43 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu şi Petre D., de 52 ani, din localitatea Stăneşti, angajaţi ai unor societăţi comerciale, în timp ce încărcau agregate minerale (balast), fără a deţine permis de exploatare eliberat de Agenţia Naţională a Resurselor Minerale Bucureşti, sau autorizaţie emisă de Apele Române, în trei autocamioane.

Cei în cauză sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de exploatare a agregatelor minerale, fără a deţine permis de exploatare sau licenţă, faptă prevăzută de art. 57, alin. 2, din Legea nr. 85/2003 (Legea minelor).

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: