Cere ajutor să termine casa în care să se mute cu cei trei copii

Câțiva voluntari din Gorj și-au unit forțele să facă încă o familie fericită. După ce au ajutat mai mulți copii din localități gorjene să aibă un acoperiș deasupra capului și un cămin decent, tinerii voluntari au rămas impresionați de încă o poveste de viață. A unei familii cu trei copii din comuna Bîlteni. Mama copiilor a făcut un apel pe rețelele de socializare, iar mai mulți oameni cu suflet mare i-au sărit în ajutor. Mai este însă nevoie de multe materiale pentru ca locuința lor să capete contur.

O femeie din comuna gorjeană Bîlteni și-a luat inima în dinți și a cerut internauților ajutor. A reușit să contracteze un credit, dar banii nu au fost suficienți să ridice o căsuță în care să locuiască împreună cu soțul și cei trei copii.

„Știu că nu e momentul oportun acum cu virusul acesta care a dat peste cap totul, tot odată și construcția căsuței noastre. După un împrumut bancar  am reușit să facem primul pas in construirea unei căsuțe modeste. Banii s-au terminat și, deși soțul meu lucrează, nu mai pot acoperi cheltuielile pentru a continua să ne clădim locașul. Suntem o familie modestă și nu am cerut nimic de la Dumnezeu sau de la altcineva până acum, rog pe cei cu posibilitate și cei ce pot să mă ajute cu puțin, că din puțin Dumnezeu a făcut mult. Disperarea să îmi văd copiii cu lacrimi în ochi și mereu întrebându-mă: mami cât mai e până vom dormi împreună, ei fiind la părinții mei acum, m-a făcut să cer ajutorul oamenilor. Locuim în Bâlteni. Doar materiale de acoperiș ne-ar mai trebui deoarece BCA -urile le avem”, a fost apelul femeii care a înduioșat deja mai mulți voluntari.

Aceștia și-au propus să-i facă povestea cunoscută mai departe și să ajute familia să strângă materialele de care este nevoie ca să facă fapte bune și în pandemie. „Un înger de fetiță care își dorește o căsuță plină de căldură sufletească! Cât ne costă să fim oameni!? Știm că faptele frumoase se fac doar împreună! O poveste demnă de un film... Un film în care mulți nu ar dori sa fie "actori"! O familie foarte tânără, cu trei suflete minunate, trei copilași, cu părinți tare muncitori au nevoie de un mic ajutor. Dacă fiecare punem câte un căprior sau o legătură de stacheti....acesta familie o să fie mai aproape de a avea un acoperiș. Avem necesarul de lemn pentru  acoperiș! Acesta este: -50 buc 12*12 la 5 m, -15 buc 12*12 la 6 m, -40 buc 10*10 la 5 m, -120 buc 5*5 la 4 m. Fiecare să dăm o mână de ajutor. 0756254770, este numărul de telefon al mamei copiilor", a fost mesajul lui Cătălin, un tânăr din Târgu Jiu care a fost implicat în multe alte proiecte de voluntariat și care a reușit să aducă zâmbetul pe buzele multor copii.

Vizualizări: 2,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: