Cetăţenii comunei Padeş află vineri cum pot obţine bani europeni

Oportunitate pentru cetățenii comunei Padeș. Primarul localității, Serafim Antonie, anunță că vineri, 25 martie, o echipă de specialiști din cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) Gorj va veni la Padeș pentru a informa cetățenii despre proiectele pe fonduri europene pe care le pot accesa și ce trebuie să facă pentru a obține finanțare.

Cetăţenii comunei Padeș sunt invitați de autoritățile locale să ia parte la discuţiile de vineri cu specialiştii AFIR, pentru a putea afla cum pot accesa fonduri europene. Cât mai mulți bani europeni atrași la nivel de comună ar conduce şi la o creştere a prosperităţii întregii comunităţi. "Am primit de la domnul director Gheorghe Cocină de la AFIR, de la Târgu Jiu, o înştiinţare. Se va deplasa cu o comisie de specialişti în comună la noi pentru a aduce la cunoştinţă cetăţenilor cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile. Orice cetăţean care doreşte să acceseze fonduri poate să vină la Căminul Cultural din satul Călugăreni, vineri, la ora 11. Cetățenilor li se va explica ce trebuie și cum pot să acceseze aceste fonduri. Eu cred că mulți dintre cetăţenii comunei Padeș ar vrea să acceseze și nu știu ce pași trebuie să urmeze", a declarat Serafim Antonie, primarul comunei Padeș.
La nivelul comunei Padeș sunt persoane care au accesat deja fonduri europene, iar afacerile pe care le derulează sunt înfloritoare. "Sunt în comună persoane care au accesat pe Măsura 141 foarte multe proiecte. Cred că în jur de 100 de proiecte. Mai sunt și alți tineri care vor să acceseze fonduri și nu știu cum le pot obține", a explicat primarul comunei Padeș.

Galerie foto


Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: