Cetățenii dintr-o comună, indignați de starea monumentului eroilor

Monumentul eroilor și veteranilor de război din satul Padeș a fost lăsat de izbeliște! Edificiul este într-o stare avansată de degradare, spre indignarea localnicilor, care arată cu degetul spre actuala conducere a administrației locale.

„Zilnic, primarul nostru trece nepăsător pe lângă el. Respect pentru cei care și-au dat viața pentru libertatea noastră de astăzi,  nu mai există! Considerație pentru cele peste 40 de familii, urmașe ale eroilor cu numele încrustat pe acest micuț și simbolic edificiu, nu mai există!

Ce mai există atunci, poate vă întrebați ?! Cea mai neperformantă administrație publică locală din câte mi-a fost dat să văd, dispreț total față de treburile obștești, față de cetățeni, un primar absolut nul din toate punctele de vedere. Așa nu se poate  dezvolta o comunitate, nu se poate construi un viitor pentru cei mulți, nu se poate,  la infinit,  să batjocorești pe toată lumea, inclusiv pe apropiații care și-au pus speranțele în  nulitățile de astăzi.

Domnule primar, vă cerem public să interveniți urgent pentru reparațiile necesare la acest edificiu. Îl găsiți în mijlocul satului Padeș, lângă școala gimnazială pe care de asemenea o ocoliți cu obstinație”, este postarea unui cetățean din Padeș, în mediul online.

Întrebat despre această situație, viceprimarul comunei Padeș, Mihail Argintaru a afirmat că urmează o reabilitare a monumentului.

"Cunoaștem această situație, urmează să reabilităm monumentul cu bani din bugetul local. Le facem și noi, dar le facem pe rând”.

Galerie foto



Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: