Cetățenii sunt rugați să se racordeze la utilități

Locuitorii zonei Narciselor din Târgu Jiu sunt sfătuiți să își racordeze locuințele la utilități, înainte de turnarea asfaltului. Primarul Marcel Romanescu spune că, odată cu finalizarea acestor lucrări de asfaltare, timp de 5 ani nu se mai poate interveni în zonă, decât în situații deosebite.

Edilul spune că, dacă vor fi persoane care vor vrea să se racordeze după finalizarea lucrărilor de asfaltare, proprietarii trebuie să suporte toate costurile de reparații.

”După ce am asfaltat strada Narciselor prin fața Cimitirului Municipal, am primit solicitare de la proprietarii din acea zonă pentru a se racorda la utilități. Nu mai vreau să repetăm această greșeală. Astfel, am informat că trebuie să își conducă utilitățile înainte de a asfalta străzile. După ce se va asfalta, nu vom mai permite racordurile în zonă, decât cu suportarea tuturor cheltuielilor pentru refacerea suprafețelor afectate. Le-am adus la cunoștință și deținătorilor de utilități același lucru. În termen de 5 ani, nu se mai poate interveni decât în situații delicate”, a spus primarul Marcel Romanescu. 

În această perioadă se fac ultimele pregătiri înainte de asfaltare, urmând că în perioada următoare să fie aduse utilajele pentru amenajarea străzilor.

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: