Cheile Sohodolului, destinația preferată pentru sute de turiști. „E spectaculos!”

Cheile Sohodolului au fost refugiul perfect pentru sute de turiști care au căutat relaxare într-un decor de vis. Iubitorii muntelui au rămas impresionați de frumusețea cheilor și au plecat din Gorj cu amintiri de neuitat.

Sute de turiști veniți din București, Buzău, Constanța, Brașov, dar și din județele învecinate au umplut zonele de picnic din Cheile Sohodolului, de Rusalii. Fie că au căutat răcoare, fie peisaje spectaculoase, escapada a fost una de neuitat pentru ei.

„Eu sunt din Constanța. Am venit de la mare la munte. Este foarte frumos. Este prima dată când văd această zonă și cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi”, ne-a spus o tânără. „Am mai venit de câteva ori în Cheile Sohodolului. Îmi plac foarte mult peisajele de aici. Găsești munte, apă, răcoare și niște cadre foarte frumoase pentru fotografii. E ceva spectaculos”, ne-a mărturisit un alt turist.

Zona de picnicuri a fost plină. La fel și refugiile dedicate celor care vor să tragă mașina pe dreapta să poată porni pe jos pe șosea, să admire frumusețile locului la pas. „Am venit pregătiți pentru un grătar. Aici este foarte plăcut pentru că te deconectezi cu totul. Nu ai semnal nici semnal la telefon și ai parte de multă liniște. Noi am venit din Giurgiu și, cu siguranță, vom reveni”, ne-a spus o altă tânără.   

Zece lei este taxa pentru fiecare mașină care intră în Cheile Sohodolului. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: