Chemaţi să dea jos faţada blocului. Locatar: Îţi rişti viaţa când treci pe aici!

Tot mai multe blocuri din Târgu Jiu se transformă în pericole pentru trecători. Tencuiala a început să se desprindă de pe un bloc din zona Paralela 45, iar pompierii au fost solicitaţi, de urgenţă, la faţa locului.

Pericolul este iminent pe lângă blocurile care nu au mai fost reabilitate. „Pică o cărămidă în cap cuiva şi îl omoară. Trebuie să se implice şi primăria şi locatarii în această problemă. Eu locuiesc aici de 31 de ani şi nu s-au făcut reabilitări. Se pune ploaia şi cade toată tencuiala. Acum mai dau doar un rând de cărămidă jos. Îţi rişti viaţa când treci pe aici. Cade o cărămidă şi te omoară”, este teama unui târgujian care locuieşte în zonă. „E periculos! Trebuie să fim atenţi când trecem pe lângă blocuri. Fiecare locatar trebuie să şi întreţină pereţii. E nevoie şi de parapet pe trotuar ca să nu ne lovim când trecem pe aici”, ne-a spus un alt târgujian.

Un alt locatar cere să se reabiliteze blocurile, „aşa cum s-a făcut în centru”.

Intervenţia pompierilor a durat aproape o oră. „Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Târgu Jiu a intervenit  cu o autospecială pentru lucru la înălţime pentru îndepărtarea tencuielii care punea în pericol cetăţenii la un bloc din zona Paralela 45 din Târgu Jiu”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Vizualizări: 1,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: