Chipurile lui Isus și Fecioara Maria, pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului

Imagini inedite apărute pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului, chipul Mântuitorului și al Fecioarei Maria putând fi observate cu ușurință într-un loc în care la pas se ajunge foarte greu, dar care e vizibil fără probleme pe drumul folosit de turiștii veniți la grătare.

De la distanță imaginile capătă un contur care îi pune pe gânduri și pe cei mai puțin credincioși, mai ales că povestea acestora este una extrem de interesantă. Primarul din Runcu, Adrian Câmpeanu, a fost ieri acolo și a văzut minunea, el spunând că cele două imagini au apărut după ce o bucată uriașă din stâncă s-a desprins și a căzut la poalele muntelui. Astfel, imaginile care îl reprezintă pe Isus și Maica Domnului față în față au devenit vizibile pentru orice trecător, primarul spunând că nici lui nu i-a venit să creadă.

iisus_pe_stanca

„O fetiță de aici din localitate era la plimbare cu mama ei și ea a fost cea care i-a arătat mamei că pe munte ar fi apărut imaginea Domnului Isus Hristos și a Fecioarei Maria. Am fost și eu acolo să mă conving că așa stau lucrurile și vă mărturisesc că este ceva de neînchipuit, mai ales că ambele imagini au apărut după ce s-a rupt bucata uriașă de stâncă. Am fost acolo cu doi preoți din sat care au rămas și ei fără cuvinte când au văzut imaginile. Este ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, mai ales că pe aparatele de fotografiat sau filmat imaginile nu sunt foarte vizibile. Cu ochiul liber oricine le vede e tentat să creadă că sunt graffitti sau orice alt desen. Nu e așa, sunt cât se poate de autentice și de cutremurătoare pentru cine are credință”, spune primarul, uimit de cele văzute pe munte.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: