Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Chiţoiu: Sediul CEO rămâne la Turceni

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, le-a transmis sindicaliştilor din Gorj că sediul Complexului Energetic Oltenia va rămâne la Turceni asa cum este stipulat în actele de constituire, contrar celor declarate de presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Călinoiu, dar şi de premieurl Ponta, cum că sediul ar putea fi mutat la Târgu Jiu.

Potrivit secretarului general al USMO, Gheorghe Etăgan, ministrul a fost suficient de clar când a spus că sediul CEO va rămâne la Turceni. ”Domnul ministru a insistat pe managementul profesionist la toate nivelurile, Consiliu de Supraveghere, Comitet Director si manager. Asa cum a spus ministrul, deocamdată sediul rămâne la Turceni cum s-a convenit în actele care s-au emis până la această dată”, a declarat Gheorghe Etăgan, secretarul general al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia. Declarațiile sunt surprinzătoare dat fiind faptul că președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, dar si preşedintele organizatiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru au susţinut că sediul va fi mutat la Târgu Jiu, chiar mai devreme de patru luni. Oricum, primul care a avansat ideea mutării sediului a fost premierul Victor Ponta. Mai mult, liderii PSD identificaseră şi un spaţiu pentru acest sediu, fosta unitate militară din municipiu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: