Chivu: Am deranjat interesele familiei Filip

Laurențiu Chivu a reacționat duminică pe facebook, după ce prefectul i-a încetat mandatul de ales local vineri, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către PP-DD. Chivu era viceprimar cu atribuții de primar la Rovinari după decesul primarului Dorin Filip din 8 august. PP-DD este condus la Gorj de Robert Filip, dar acesta a spus că nu are legătură cu retragerea sprijinului politic pentru Chivu, care ar fi fost decisă la nivel central. În replică, Laurențiu Chivu spune că a deranjat interesele familiei Filip în Rovinari prin măsurile luate în ultimele săptămâni, în special prin faptul că a cerut un audit financiar la primărie.

"Am adus prejudicii familiei Filip prin masurile luate la primarie: Am aprobat sa se demareze misiunea de audit intern privind situatia financiar-contabila la 31.07.2015, Am aprobat sa se prezinte de Directia Economica gradul de colectare al impozitelor si taxelor locale, volumul cheltuielilor de capital (bugetul local si imprumut), volumul incasarilor din executari silite, volumul cheltuielilor materiale (bugetul local si imprumut), volumul fondurilor europene atrase si care este situatia arieratelor la 31.07.2015, totodata imputernicirea persoanelor privind cele 4 faze ale executiei bugetare a cheltuielilor", scrie Chivu pe facebook.

Chivu susține că a fost amenințat și cu pierderea locului de muncă de la Complexul Energetic Oltenia: "Am deranjat si cu alte masuri, daca voi ramane primar voi continua sa deranjez si sa aduc prejudicii de imagine partidului cu masurile mele impotriva familiei Filip. Acestea sunt o parte din masurile in care Robert Filip m-a dat afara din primarie pentru a-l aduce pe Podaru la primarie. Iti cer sa demisionezi din viata politica pentru a nu mai face rau locuitorilor orasului Rovinari. Am fost amenintat ca ma va da afara si din serviciu C.E.O. biroul Management daca nu renunt. Cu toate amenintarile, prefer sa risc, decat sa traiesc, ca o sluga. Nu am pret sa ma vand si sa vand orasul!"

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: