Cîlnic: Premii pentru toţi copiii care au învăţat

Sfârşit de an cu bucurii pentru copiii din comuna Cîlnic, judeţul Gorj. Toţi elevii care au luat premii şi menţiuni vor primi cărţi, surpriza fiind asigurată de primărie. Primarul Dumitru Vulpe a spus că a introdus această tradiţie de când este primar şi de fiecare dată copiii s-au bucurat să le fie apreciată munca.

Nu mai puţin de 163 de copii din Cîlnic vor fi premiaţi joi şi vineri. Joi este rândul copiilor care au terminat clasa a VIII-a, iar vineri pachetele cu cărţi vor ajunge la copiii din clasele I-VII.

Primarul Dumitru Vulpe a spus că micuţii se aşteaptă deja să fie premiaţi, pentru că aşa se întâmplă în fiecare an de când este el primar. „Consider că elevii merită să simtă că sunt apreciaţi pentru munca lor de peste an. În fiecare an primesc cu emoţie pachetele cu cărţi, care sunt potrivite pentru vârsta lor. Sunt cărţi de beletristică, pe care sper să le lectureze cu plăcere în vacanţa de vară”, a spus primarul Dumitru Vulpe.

Vor fi premiaţi cei mai buni elevi din fiecare clasă. Pentru premiul I se acordă un pachet cu patru cărţi, pentru premiul al II-a un pachet cu trei cărţi, pentru premiul al III-lea un pachet cu două cărţi, iar pentru menţiune câte o carte. „Avem pregătite 163 de pachete, pentru că sunt mulţi copii care au învăţat bine. Avem şi copiii cu media 10, pe care trebuie să îi încurajăm să fie la fel de buni şi în anii viitori”, a mai spus primarul din Cîlnic.

Nu este singura surpriză de care au parte copiii din Cîlnic din partea primăriei. Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, cu toţii au primit pachete cu dulciuri, începând cu copiii de grădiniţă până la cei mari. „Sunt gesturi mici, dar importante pentru copii. Ei sunt foarte emoţionaţi de fiecare dată şi ne transmit şi nouă această emoţie”, a concluzionat primarul.

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: