Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tabără pentru copii, oferită de un profesor

Profesorul de religie de la o şcoală din Rovinari va duce copiii în tabără la Călimăneşti pe cheltuiala unor sponsori. Elevii clasei a V-a B de la Şcoala Gimnazială nr.3 din Rovinari vor fi răsplătiţi de dirigintele lor, profesorul de religie  Adrian Popescu, pentru că au fost cei mai buni din şcoală.

„La începutul anului, le-am promis elevilor cărora le sunt diriginte că, dacă vor face performanţă, la sfârşitul anului îi voi răsplăti cu o mini-tabără gratuită. Atunci nu ştiam unde se va desfăşura tabăra şi nici dacă voi avea resursele financiare pentru a derula acest proiect”, a spus profesorul de religie. „Ţin să mulţumesc doamnei Paul Larisa din Rovinari şi prietenilor care au finanţat transportul copiilor, cât şi unui preot din Rm-Vâlcea prin a cărui mijlocire am putut obţine cazarea gratuită pentru copii, dar care a preferat să rămână anonim”, a spus, pentru Pagina Olteniei, profesorul Adrian Popescu. 

Copiii vor vizita mânăstirile din zonă, dar şi grădina zoologică şi Aqua Park-ul. (A.A.)

Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: