Cinci accidente într-o singură zi

Poliţiştii gorjeni au avut un sfârşit de săptămână plin. Pe drumurile Gorjului au avut loc cinci accidente. Cauzele principale: alcoolul şi neatenţia la volan.

Poliţiştii din Târgu Jiu au intervenit duminică la Leleşti unde a fost produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că G.D.R., de 22 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-a urcat la volanul unui autoturism. În timp ce conducea acel autovehicul pe DN 67 D, dinspre Leleşti spre Arcani, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul. La intrarea pe sensul de mers, G.D.R a acroşat cu autovehiculul pe care îl conducea, un alt autoturism, la volanul căruia se afla B.I., de 53 ani, din Tismana, autoturism pe care l-a proiectat pe contra sens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul de teren, condus regulamentar de T.I., de 46 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Doi pasageri au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu mult alcool în sânge

În acelaşi timp, Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată de B.G., de 43 ani, din localitate, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de S.T.E., de 31 ani, din oraşul Novaci.  În urma impactului, conducătorul motociclului a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Novaci pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea sa.

Tot ieri pe raza comunei Logreşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton. Din primele cercetări s-a stabilit că M.N., de 41 ani, din comuna Logreşti, în timp ce conducea un moped pe DN 67 B din direcţia Măru spre Hurezani, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în apropiere de intersecţia cu DJ 675 C, a accidentat un minor de 17 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj, care se angajase în traversarea părţii carosabile. Victima, accidentată uşor, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul mopedului este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

HUREZANI

La orele 20:00, poliţiştii din Stoina şi Hurezani au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către S.D., de 43 ani, din Târgu Jiu despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe raza comuna Hurezani a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui biciclist. Din primele cercetări s-a stabilit că victima nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de S.D., şi a fost acroşat de autovehicul.

BAIA DE FIER 

Accident cu victime şi Baia de Fier. B.D.A., de 25 ani, din comuna Baia de Fier a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ajungând cu autovehiculul într-un şanţ. În urma impactului, B.D.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spitalul din oraşul Novaci.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: