Cinci candidați vor şefia teatrului din Târgu Jiu

Bătălie aprigă pentru postul de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Au fost depuse nu mai puțin de cinci candidaturi, trei venind din partea actorilor teatrului târgujian. Printre candidați se numără și nepotul Elvirei Godeanu, actor la Teatrul Național din București.

Înscrierile la concursul pentru postul de manager al teatrului târgujian s-au putut depune până în data de 2 august. „Destul de căutată funcția de manager la Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu». Nu putem spune dacă toate cinci candidaturile depuse sunt valide. Comisia va stabili dacă dosarele sunt complete. În afara a trei candidaturi care sunt din interiorul teatrului, este vorba de managerul interimar Cosmin Brehuță, actorii Ionuș Stoica și Eugen Titu, mai sunt două dosare care vin din țară. Este vorba de Armand Calotă, actor la Teatrul Național din București, târgujian la origine, și regizorul și profesorul universitar de la Universitatea de Teatru din Cluj Napoca, Gelu Badea”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu. 

Candidaturile vor fi evaluate de o comisie din care vor face parte doi consilieri locali şi oameni de cultură de la teatrele și universitățile de teatru și film din țară.

Fiecare candidat a trebuit să depună un proiect de management cu aplicabilitate pe cinci ani.  Numele noului manager va fi aflat abia în data de 23 august.

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: