Spitalul Județean caută psiholog

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu intenţionează să încheie un contract de prestări servicii psihologice, motiv pentru care a şi organizat o selecţie de oferte care s-a încheiat marţi, 1 august. Explicaţia conducerii spitalului judeţean este aceea că postul va fi scos la concurs în maximum două luni şi nu putea risca să piardă finanţarea pe aceste servicii de la Casa Asigurărilor de Sănătate.

Cabinetul de psihologie din cadrul Policlinicii Târgu Jiu funcţionează la ora actuală cu un singur psiholog, după ce Maria Driga s-a pensionat. Pentru acest post, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu doreşte să încheie un contract de prestări servicii până la ocuparea prin concurs a postului. „Decizia conducerii spitalului a fost de ocupare a acestui post prin contract de prestări servicii pentru că nu dorim să pierdem sumele de bani alocate de casa de asigurări de sănătate pe aceste servicii pe care noi le putem presta în ambulatoriu pe domeniul psihologic. Pe de o parte am dorit să nu lăsăm nici pacienţii să meargă la alte cabinete private şi bineînţeles să putem lua şi noi finanţare de la CJAS”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Contractul presupune prestarea serviciilor pe parcursul a trei ore şi jumătate zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-12.30. Furnizorul de servicii psihologice va avea, printre altele, următoarele atribuţii: asigură asistenţă psihologică de specialitate bolnavilor din ambulatoriu, organizează efectuarea examenului de specialitate şi a investigaţiilor de laborator în cadrul examenului psihologic la angajare şi control periodic al unor categorii de salariaţi, stabileşte incapacitatea de boală a copiilor pentru comisia de handicap şi oferă servicii de consiliere în probleme emoţionale, comportamentale şi de învăţare.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: