Cinci jocuri: două victorii, două egaluri şi o înfrângere

Pandurii au încheiat ieri stagiul de pregătire din Antalya, unde au  avut programat ultimul antrenament dimineaţa. Gorjenii s-au aflat timp de două săptămâni în staţiunea Lara din Antalya, susţinând zilnic antrenamente şi meciuri pe terenul Kervansaray şi fiind vecini de terenuri şi hotel cu Steaua care se pregăteşte pe baza sportivă de la Miracle. Ieri, la ora 14:00, Pandurii au plecat spre România cu o cursă charter. Avionul cu care s-au întors gorjenii a adus cinci echipe de fotbal, pe lângă Pandurii şi Pandurii 2, echipa a doua a clubului gorjean care activează în liga a treia, revenind din Antalya şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Unirea Alba Iulia şi Universitatea Craiova.

În perioada acestui stagiu Pandurii au susţinut şi o serie de cinci jocuri amicale în care au înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate şi un eşec. Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a declarat mulţumit de meciurile amicale nefiind supărat de ultimul eşec pe care l-a pus şi pe o stare de oboseală a echipei: „Am jucat cinci jocuri amicale. Primul nu a fost practic un amical al nostru, pentru că am făcut primul joc împreună cu cei de la echipa a doua cu alt scop. Meciul cu Amkar Perm  a fost făcut în ideea de a vedea unii jucători de la echipa a doua şi o serie de tineri de la noi, pentru a şti exact cum se comportă la un meci mai puternic şi dacă ne vom baza pe ei. Au fost cinci meciuri amicale foarte tari şi foarte bune, dintre care două au fost victorii, două egaluri şi o înfrângere. Înfrângerea nu m-a afectat foarte tare pentru că a venit în ultima zi şi  pe greşelile unor jucători care nu au experienţă. Dar ei sunt jucători de perspectivă şi dacă nu le dai şansa să joace şi n-au jocuri în picioare nu ai cum să îţi dai seama de valoarea lor”. Pandurii au jucat un prim amical la sosirea în Antalya cu Amkar Perm, ruşii impunându-se cu scorul de 1-0 în faţa unei echipe combinate cu jucători de la ambele echipe ale clubului Pandurii, majoritatea tineri.

Rezultatele obţinute de Pandurii în cele cinci meciuri amicale ale primei echipe au fost: 0-0 cu SV Ried din Austria, 3-1 cu Zethysu Taldykorgan din Kazakhstan, 1-1 cu Rudar Pljevlja din Muntenegru, 2-1 cu NK Varteks din Croaţia şi 0-2 cu  Piast Glivice din Polonia.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: