Cinci români morți pe o autostradă din Marea Britanie

Cinci cetățeni români (trei bărbați și două femei) și-au pierdut viața și un altul a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs pe autostrada M6, în apropierea localității Stoke-on-Trent din Marea Britanie, relevă un comunicat al ambasadei României la Londra dat joi publicității.

Cei cinci se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra, care a fost acroșat de un camion marca Mercedes. După ce a fost informată, misiunea diplomatică română de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autoritățile de poliție din Staffordshire în vederea confirmării identității victimelor accidentului rutier.

 De asemenea, au fost contactați membrii familiilor cărora li s-au furnizat informații privind procedura de repatriere și demersurile întreprinse de autoritățile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanțe incerte. Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autoritățile britanice și va acorda sprijin și asistență familiilor dacă acestea vor fi solicitate, mai menționează comunicatul.

Vizualizări: 2,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: