Cine a câştigat finala Survivor România 2022

După mai bine de patru luni de zile de când concurenții de la „Survivor” au început să treacă prin probele extrem de dificile din Republica Dominicană s-a aflat câştigătorul. Alex Delea a câștigat ediția din 2022 a „Survivor România”. 

Constănțeanul a învins-o în finala competiției din 31 mai pe Elena Chiriac, intrând astfel în posesia marelui premiu de 100.000 de euro. Pe lângă acești bani, Alex a încasat și alți 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după aproape 5 luni petrecute în competiție.

Locul al doilea a fost ocupat de multipla campioană națională la taekwondo, Elena Chiriac iar antrenorul de fitness Ionuț Popa a ieșit pe locul al treilea.

Începând de pe 16 ianuarie, competiția de la PRO TV i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. La începutul concursului, concurenții au fost 24 la număr, împărțiți în două echipe: Faimoși și Războinici. Pe parcurs, în competiție au mai intrat încă șase concurenți, în timp ce alții părăseau Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor sau din alte motive.

Deși trăiește de ceva timp în Spania, Alex Delea (25 de ani) este originar din Constanța. Chiar și înainte de a se înscrie la competiția de la PRO TV, Alex era un adept al exercițiilor fizice. 

Elena Chiriac (20 de ani) este cea mai tânără dintre cei patru concurenți din finală. Ea locuiește în capitala Marii Britanii împreună cu mama sa, însă vine adesea în România, având o relație foarte bună cu tatăl ei, jurnalistul Romeo Chiriac. Tânăra a mai participat la emisiunea „Ferma”, unde a ajuns în finală.

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: