Cine ar putea să fie noul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj

Unul dintre posturile de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj va fi eliberat în următoarea perioadă, după ce Cristinel Rujan a obținut mandatul de senator. Rujan a ocupat această funcție câteva săptămâni, iar, în urma rezultatelor, fostul prefect de Gorj va ajunge în Parlamentul României.

În spațiul public a apărut și o primă variantă care ar putea să îi ia locul lui Rujan. Este vorba despre Gabriel Giorgi, fostul director Minprest Serv Rovinari. Acesta spune că nu a purtat până acum vreo discuție în acest sens, însă va vedea în viitorul apropiat ce se va întâmpla.

”După ce va pleca Cristi Rujan la Senat, așteptăm să finalizăm numărătoarea, apoi ne vom pune la masă și vom analiza care este cea mai potrivită persoană pentru a ocupa postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. Nu am avut timp să purtăm discuții în acest sens, mai ales după această luptă politică, am consumat multă energie cu toții, a fost destul de greu, nu am stat să ne gândim la asta. Eu cel puțin  nu am avut nicio discuție în acest sens”, a spus Gabriel Giorgi, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: