Cine decontează politic concedierile de la CE Oltenia

Este o chestiune de zile, săptămâni, cel mult luni până când managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia va da veştile proaste legate de restructurarea companiei. Pe surse se vorbeşte de patru mii de concedieri. Chiar dacă nu o fi dracul chiar aşa de negru, bine nu va fi. Inspiraţi, liderii PNL Gorj încearcă să ia distanţă de administraţia Ciobotărică, sperând că astfel partidul lor nu va fi asociat cu deciziile dure care vor urma.
Mai întâi a ieşit la rampă Dan Vîlceanu, care a spus că ”Servanţii lui Ciurel au devenit servanţii lui Ciobotărică”! A continuat apoi să se întrebe dacă „Sistemul ticălos al lui Ciurel a fost preluat de Ciobotărică, ori sistemul l-a preluat pe actualul manager?”. Atacul a fost continuat de celălalt lider al PNL Gorj, Tudor Barbu, care le a cerut liberalilor să nu accepte funcţii de conducere în CE Oltenia. ”Dacă acceptă, îi dăm în presă că sunt colaboraţionişti cu PSD-ul”, a spus Barbu, ca şi cum Ciobotărică a fost pus manager interimar de guvernul PSD.
Încercarea liberalilor de a se delimita de Ciobotărică nu e rea, doar că e cam greu să-l asociezi pe managerul CE Oltenia cu PSD. Asta pentru că PSD a ţinut cu dinţii de Ciurel. Până la urmă, Ciobotărică este susţinut de guvernul Cioloş, care este susţinut de preşedintele Iohannis, care este susţinut de Partidul Naţional Liberal. Drept este că liberalii gorjeni nu au acces la butoanele CE Oltenia, dar nici pesediştii nu mai sunt cu mâna pe butoane. Aşa că este greu de spus astăzi cine va deconta politic concedierile care vor avea loc la Complexul Energetic Oltenia în plin an electoral.

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: