Cine e fotbalistul care are ”contract pe viaţă” cu Rapid

Rapid este echipa care oferă stabilitate multor jucători iar dacă totuși aceștia pleacă în afara țării, mereu revin în Giulești. Este și cazul lui Cristi Săpunaru, jucător care a plecat de la Rapid și a cunoscut marele succes la Porto dar a revenit din nou la echipa de suflet.

Aflat în apropierea finalului de contract, Cristi Săpunaru a fost întrebat ce se va întâmpla dacă va expira contractul cu Rapid la finalul acestui sezon. Jucător emblematic dar şi căpitanul echipei, Cristi Săpunaru a glumit că are contract pe viaţă cu echipa sa de suflet. Într-un interviu la Orange Sport, Cristi Săpunaru, din nou om de bază la Rapid Bucureşti, a fost întrebat dacă şi-a rezolvat prelungirea pe încă un an cu Rapid, iar acesta a glumit că are contract pe viaţă cu giuleştenii: ”(n.r. Îţi expiră contractul la finalul sezonului?) Eu am contract pe viaţă cu Rapid, aşa că... (n.r. Se ştie, dar pe hârtie?) Nu ştiu, vorbiţi cu domnul preşedinte. (n.r. Se prelungeşte automat?) Nu (n.r. râde), astea sunt treburile noastre”.

Sosit pentru prima dată la Rapid în vara lui 2006, Cristi Săpunaru a petrecut doar doi ani în Giuleşti înainte de a se transfera la Porto, dar a avut destul timp pentru a se îndrăgosti iremediabil de club.

A plecat în Portugalia, pentru cinci milioane de euro, fiind şi acum cel mai scump transfer din istoria Rapidului, la egalitate cu Rareş Ilie, Săpunaru s-a întors după doar un an şi jumătate. A făcut apoi pasul în Spania, evoluând pentru Real Zaragoza şi Elche.

Apoi Rapid a avut mari probleme și s-a desființat, fiind reînființată după o perioadă actuala echipă care a preluat numele. Între timp Săpunaru a evoluat la Târgu Jiu, pentru Pandurii, de unde a plecat la Kayserispor, în Turcia. Colaborarea cu Rapid s-a reluat după revenirea echipei în primul eşalon, în 2021, atunci când Cristi Săpunaru s-a transferat pentru a patra oară la Rapid, unde a preluat imediat banderola de căpitan.

Vizualizări: 4,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: