Cine este şefa Partidului Mişcarea Populară Gorj

PMP a numit preşedinte interimar la Gorj o femeie de afaceri care a activat în PD-L, dar nu s-a remarcat. Daniela Grădinaru spune despre ea că profesional  activează „într-un domeniu mai nou, mai puţin exploatat, pe terapii complementare, pe life care”, că a fost colegă cu primarul Cârciumaru la Grimex, nu doreşte să muncească la stat şi că a activat politic în PDL. Invitată să spună ce crede despre şefii PSD, Daniela Grădinaru a spus că nu doreşte să atace pe nimeni, dar că va riposta dacă va fi cazul.

După ce a activat cam un an în PDL Gorj, Daniela Grădinaru a fost aleasă în urmă cu circa o lună să conducă interimar Partidul Mişcarea Populară, la nivel judeţean. Organizaţia numără în prezent circa 200 de membri şi deja se lucrează la stabilirea filialelor partidului în teritoriu. Sediul organizaţiei judeţene a fost stabilit în clădirea în care îşi are sediul şi cinematograful „Sergiu Nicolăescu” din Târgu Jiu.

„De când avem sediu şi banner, lumea ne caută”

Şeful PMP de la Dolj se pare că a fost cel care a propus-o pe Grădinarul la şefia organizaţiei judeţene Gorj.  „Am participat la lansarea fundaţiei, am aflat că se va lansa, am şi intervenit la final în discuţii pentru că anumite aspecte puse de cei din sală nu mi s-au părut la locul lor. După întâlnire am fost abordată, de nume, de un contact, a fost o discuţie mai prelungită cu domnul Vişan şi după câteva zile am primit de la dânsul un telefon şi mi-a propus să coordonez Mişcarea Populară la nivel de Gorj. A fost o surpriză mare pentru mine, dându-mi seama şi de răspunderea foarte mare şi am ezitat o săptămână-zece zile, mai ales că aveam alte planuri, după care am acceptat şi am ajuns aici. Plecarea din PDL a fost după alegeri, când mi-am dat seama ce se întâmplă şi că nu are rost să rămân”, a spus Daniela Grădinaru.

Grădinaru spune că are certitudinea că va avea rezultate mult mai bune decât pe vremea când se afla în PDL. „Nu cred, sunt convinsă, altfel nici n-aş fi acceptat să-mi asum acest lucru. Suntem la început, deocamdată strategia o conturez la nivel de judeţ, pentru că fiecare judeţ e cu specificul care îl are, principalul obiectiv este acela de a forma organizaţiile în judeţ şi în teritoriu deocamdată. Semnalele sunt îmbucurătoare. De când avem sediu şi banner, lumea ne caută. Nu am stabilit un obiectiv privind numărul de adeziuni, consider că valoarea este mai importantă. Avem deja în lucru câteva organizaţii în judeţ, la Turburea, Prigoria, Scoarţa, Baia de Fier şi Polovragi”, a mai spus Grădinaru, precizând că „nu doresc să merg pe a ataca, dar vreau să se ştie că, în momentul în care vom fi atacaţi, nu vom ezita să ripostăm”, făcând referire la conducerea PSD Gorj.

Colegă cu Cârciumaru la Grimex

Daniela Grădinaru spune că în trecut a muncit la aceeaşi societate unde a prestat activitate şi preşedintele PSD, Florin Cârciumaru. „Aşa, ca un CV personal, sunt ingineră, de Cluj, venită în 85 în Grimex, colegă cu actualul primar, preţ de vreo şapte ani. La revoluţie, fiind o fire aşa, mai independentă de condică şi şefi, mi-am făcut a cincea firmă din oraş şi de atunci în mediul privat. Ca atare, nu am interese personale, nu mă interesează un serviciu la stat.  Activitatea care se desfăşoară la firma mea nu este nici comerţ, nici producţie, este un domeniu mai nou, mai puţin exploatat, pe terapii complementare, pe life care, acolo sunt director de performantă din 2008. În afară de asta, am dezvoltat şi alte metode de diagnosticare”, a spus Grădinaru.  

ŞEDINŢĂ

Preşedintele interimar al PMP Gorj anunţă pentru 20 octombrie o întâlnire a membrilor PMP la Muzeul Judeţean Gorj, cu participarea lui Eugen Tomac, Adrian Papahagi şi consilierii prezidenţiali pentru fundaţie.

Vizualizări: 495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: