Cine îi va lua locul lui Berca în Consiliul Local. Lupte în PDL!

Liderul organizaţiei municipale a PDL Târgu Jiu, Eduard Berca, şi-a depus ieri demisia din Consiliul Local Târgu Jiu. Acesta l-a propus pe Traian Crăc să-i ia locul de consilier, fostul director al APIA Gorj, care este al treilea pe lista de supleanţi. Înaintea lui sunt Gheorghe Benegui şi Marian Vintilescu, care nu par prea dispuşi să renunţe în favoarea lui Crăc.

Directorul Liceului Teologic din Târgu Jiu, Gheorghe Benegui, primul de pe lista de supleanţi, spune că nu renunţă în favoarea lui Traian Crăc, însă este deschis la orice discuţie. „Una e să susţii şi alta e să se şi întâmple. Nu sunt dispus să cedez locul. Am avut o întâlnire sâmbătă şi le-am spus care sunt dorinţele mele dacă vor să cedez. Oricum, dacă eu cedez nu intră Crăc, după mine e Vintilescu. Nu pot spune în ce condiţii aş renunţa. Momentan nu aş face-o. Sunt dispus să mai discutăm pe acest aspect”, a spus Gheorghe Benegui.

Pe de altă parte, Marian Vintilescu, administratorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, cel de-al doilea pe lista de supleanţi, a rămas şocat la aflarea veştii că Eduard Berca a renunţat la calitatea pe care o avea în Consiliul Local Târgu Jiu. „Nu ştiu ce să spun. Vorbesc cu Berca, dar eu nu cred că şi-a depus demisia. Nu cred asta, e un băiat prea deştept ca să îşi depună demisia. E o surpriză pentru mine, aveam altă părere despre dumnealui”, a spus Marian Vintilescu.

Crede sau nu, Eduard Berca a anunţat ieri că şi-a încheiat oficial socotelile cu Consiliul Local Târgu Jiu. „Am depus la primărie demisia din Consiliul Local. Voi purta discuţii cu ceilalţi doi supleanţi de pe lista PDL, propunerea mea fiind pentru Traian Crăc”, a spus Eduard Berca.

Berca spune că PSD conduce Consiliul Local şi Primăria Târgu Jiu, nu poate trece niciun proiect iniţiat de altcineva în afară de primar şi că niciodată cei din opoziţie nu sunt luaţi în calcul.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: