Matei Nădrag a demisionat din PNL

Consilierul local Matei Nădrag a demisionat din PNL Gorj. Decizia sa are legătură cu propunerea de excludere a lui Gabriel Giorgi, consilierul rămânând până la urmă în PNL, cu ajutorul preşedintelui Dian Popescu, crede Nădrag. De cealaltă parte, Giorgi crede că Nădrag a ieşit din partid pentru că nu se mai înţelegea cu liderul organizaţiei judeţene. Locul său din Consiliul Local va fi ocupat de Emilia Horhoianu, anunţă conducerea partidului.

Matei Nădrag a expus motivul care l-a determinat să demisioneze din PNL într-un comunicat de presă. Acesta spune că supărarea sa a pornit de la faptul că, deşi Gabriel Giorgi a fost exclus din partid prin votul exprimat de marea majoritate a membrilor din Delegaţia Permanentă partidului, Comisia de Arbitraj a făcut în aşa fel încât acesta să poată rămână în continuare în cadrul PNL. “Nerespectarea votului covârşitor al Delegaţiei Permanente de către membrii Comisiei teritoriale de arbitraj, după părerea mea cu complicitatea evidenta a conducerii partidului, m-au făcut să iau decizia radicală de a demisiona în data de 27.06.2014 din Partidul Naţional Liberal”,  a declarat Matei Nădrag.

Giorgi: Nu cred că eu sunt mărul discordiei

Comisia de Arbitraj a decis joia trecută anularea hotărârii Delegaţiei Permanente a partidului prin care Gabriel Giorgi a fost exclus din partid. Giorgi spune că Nădrag nu s-a arătat atunci nemulţumit de decizia luată de membrii comisiei. “Eu ştiu că era nemulţumit din mai multe puncte de vedere şi nu cred că a demisionat din cauza deciziei Comisiei de Arbitraj. Eram în sediul partidului şi glumeam pe tema asta, nu s-a arătat a fi iritat. Din câte ştiu, nu mai exista o relaţie extraordinară între el şi preşedintele partidului. Acum că se leagă de mine e altceva, nu cred că eu sunt mărul discordiei care a dus la demisia domnului Nădrag din partid. Ca şi preşedinte al organizaţiei municipale nu este o pierdere, ca şi membru era bine să rămână acolo, erau mai mulţi membri în PNL”, a spus Gabriel Giorgi.

Dian Popescu: Face o mare greşeală

Liderul organizaţiei judeţene a PNL Gorj, Dian Popescu, a spus că Nădrag nu trebuia să demisioneze din partid. “Face o mare greşeală cum a făcut şi atunci când şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar, când a surprins pe toată lumea. Rămâne prietenul meu şi vom vedea, viaţa merge înainte. A demisionat Antonescu şi continuăm…”, a spus Dian Popescu.

Şeful liberalilor gorjeni a mai spus că Emilia Horhoianu îi va lua locul lui Matei Nădrag în Consiliul Local Târgu Jiu.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: