Cine sunt noii directori ai CE Oltenia

Două nume noi apar pe lista finală cu directori ai diviziilor CE Oltenia. Este vorba de Giani Kacic şi Alexandru Teleru, care au fost nominalizaţi pentru şefia Diviziei Financiare, respectiv a Diviziei Dezvoltare. Celelalte divizii ale complexului vor fi conduse şi de aici înainte de Aurel Medinţu şi Daniel Antonie. Cei nominalizaţi nu au semnat deocamdată contractele de mandat, spune managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel.

Cel nominalizat pentru şefia Diviziei Financiare, Giani Kacic, este fost şef la Rompetrol Rafinare, unde a răspuns de strategia financiară. Alexandru Teleru, cel acceptat pentru şefia Diviziei Dezvoltare, a lucrat ca manager unitate exploatare producţie în cadrul Societăţii Comerciale „Dalkia Termo Prahova” SRL.

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat că mulţi dintre cei care au participat la selecţia pentru noul Directorat au făcut un pas lateral în momentul în care au aflat că salariile oferite erau sub aşteptările lor. Mai mult, deocamdată nici cei nominalizaţi nu au confirmat acceptul posturilor de director la CE Oltenia. „Foarte mulţi au crezut că vin la salarii de 6000- 8000 de euro, foarte mulţi, foarte calificaţi, care s-au prezentat la examen şi la concurs. Când au aflat condiţiile nu mai sunt chiar aşa de siguri că le vor accepta. Ar fi trebuit să fie de la 1 ianuarie, din păcate nici până la ora asta nu avem confirmări că cei aleşi chiar doresc să vină”, a declarat Laurenţiu Ciurel.

CE Oltenia a plătit 150.000 lei către consorţiul Quest Advisors & Transearch Internaţional pentru selecţia noului Directorat, cheltuieli pe jumătate inutile, câtă vreme au păstrat jumătate din directori.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: