Cine sunt primii salvatori care au ajuns lângă "camionul morții" de la Jilț

O asistentă medicală de la Medserv Min a fost primul salvator care a ajuns la minerii implicați în tragicul accident de la Jilț Sud. Trei ambulanțe de la Medserv au intervenit și au dat primul ajutor minerilor aflați în "camionul morții". Mai mulți medici, asistenți medicali și psihologi de la Medserv au fost chemati și de acasă să dea o mână de ajutor. 

Laura Răducan este asistentă medicală la Medserv Min și a fost primul salvator care a ajuns la locul tragediei. 

Medserv Min a intervenit cu trei ambulanțe, dotate cu echipaje medicale, care au acordat îngrijiri medicale și au transportat răniții la spital.

În paralel, am format mai multe echipe de asistente medicale, medici și psiholog, care au acordat servicii medicale de urgență și consiliere psihologică famililor, rudelor și prietenilor victimelor, cei care se aflau pe platforma din carieră. S-a acționat prompt, cu determinare, implicare, compasiune și profesionalism în salvarea vieților și a celor au avut nevoie de ajutorul nostru.

Respect și prețuire pentru toți colegii care în acele momente nu s-au gândit la viețile lor, ci ale victimelor, care au venit de acasă pentru a fi de folos în astfel de momente!

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate, iar răniților multă sănătate", este mesajul transmis de Anca Bordușanu, șefa Medserv Min.

Reamintim, trei mineri și-au pierdut viața și alti zece au fost răniți în urma tragicului eveniment care a avut loc la Jilț Sud.

Galerie foto




Vizualizări: 3,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: