Cine va decide ce transferuri se fac la Universitatea Craiova

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.  vrea să nu mai fie implicat în deciziile tehnice și administrative de la club. Trioul Reghecampf - Sorin Cârțu - Copilu va decide de acum ce jucători vin la Universitatea Craiova şi trebuie doar să se încadreze într-un buget prestabilit.

Până acum, toate achizițiile de jucători de la Universitatea Craiova erau aprobate doar de Mihai Rotaru. Deși mai sunt 6 runde din play-off-ul sezonului în curs, la Craiova se fac deja preparative pentru stagiunea viitoare iar obiectivul numărul unu este întărirea lotului.  „Am început căutările împreună cu Marian Copilu, pe anumite posturi. Se ştie că Marius Constantin îşi termină contractul, trebuie să căutăm un fundaş central sau doi. Și să vedem cum se va recupera Lyes Houri", a comentat președintele executiv Sorin Cârţu, recent, la Oltenia TV.

Față de precedentul său mandat, când a avut mai degrabă un rol de reprezentare, Sorin Cârțu a primit puteri sporite și a decis că, din moment ce pe partea de „administrativ" lucrurile merg foarte bine, e mai potrivit să se implice în zona de „transferuri".  Acolo unde va lucra „în echipă" cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și cu directorul sportiv Marian Copilu.

Din informațiile Gazetei Sporturilor antrenorul le va comunica pe ce posturi are nevoie de întăriri și ce profil de jucător își dorește.  Nume poate propune oricare, iar după ce se pun de acord asupra lor, Cârțu le supune aprobării Consiliului de Administrație al clubului, în baza bugetului repartizat „achizițiilor". Partea de scouting, de negocieri cu fotbaliștii vizați și cu impresarii intră în sarcina lui Marian Copilu.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: