S-a stabilit programul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2

În weekend vor avea loc meciurile din etapa a patra a play-out-ului Ligii 2 şi ar putea fi aflată cu această ocazie ultima echipă dintre cele 4 care vor retrograda direct. Unirea Constanța poate retrograda matematic după această etapă în care ACS Viitorul Târgu Jiu va sta.

Doar patru etape au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 2, iar scopul acestui turneu mai are o miză reală doar pentru câteva dintre cele 14 echipe ajunse în această fază. Se cunosc deja trei din cele patru retrogradate direct și a patra mai trebuie doar confirmată matematic, iar pentru cele două poziții de baraj de menținere lupta este încă deschisă într-o serie.

Etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 2 se desfășoară sâmbătă, 16 aprilie, cinci dintre jocuri urmând să aibă loc de la ora 11:00, iar ultimul să înceapă de la ora 12:30. Meciurile au loc la Miercurea Ciuc, Călărași, Timișoara (Electrica), Giurgiu, Brașov, respectiv tot Timișoara (Știința). În această etapă vor sta Politehnica Iași, în Grupa A, respectiv ACS Viitorul Târgu Jiu, în Grupa B, echipa lui Eugen Trică neavând prea ari emoţii în acest moment pentru că este pe locul doi.

Retrogradate matematic sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra, din Grupa B, iar Unirea Constanța este și ea ca și picată în Liga 3, după ce diferența dintre ea și FC Brașov s-a mărit la opt puncte și ambele mai au de disputat doar trei jocuri. Unirea poate retrograda matematic în acest week-end dacă va pierde cu Astra care este şi ea retrogradată matematic.

Program etapa 4 play-out Liga 2, Grupa A:

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 11:00

FK Miercurea Ciuc – Dacia Unirea Brăila

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti

Politehnica Iaşi stă.

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 12:30

Politehnica Timișoara – CS Comunal Şelimbăr

Program etapa 4 play-out Liga 2, Grupa B:

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 11:00

Ripensia Timișoara – FC Buzău

Astra – Unirea Constanţa

FC Braşov – Unirea Dej

ACS Viitorul Târgu Jiu stă.

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: