Petrolul Stoina promovează sportul pentru copiii din comună

Asociaţia Sportivă Petrolul Stoina pune la dispoziţia copiilor din comună un antrenor şi teren de antrenamente pentru a practica fotbalul. Micuţii sunt aşteptaţi la stadion în week-end unde îi va pregăti antrenorul Cristian Nicolae.

„Mens sana in corpore sano”, este motto-ul sub care asociaţia sportivă din Stoina invită toţi copiii din localitate să facă mişcare în week-end. Clubul pune la dispoziţie un antrenor calificat şi teren pentru antrenamente şi mişcare. „Practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea şi creşterea copilului, îmbunătăţindu-i sănătatea atât sub aspectul fizic, cât şi psihic. Sportul consolidează scheletul, fortifică inima şi plămânii, ajută copilul să-şi coordoneze mişcările corpului şi previne riscul obezităţii”, este anunţul făcut de cei de la Petrolul Stoina pe pagina oficială unde se specifică faptul că, la fiecare sfârșit de săptămână, în principiu în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 18:00, antrenorul Cristian Nicolae va fi la dispoziția copiilor care doresc să-și ocupe timpul practicând un sport.

Sunt aşteptaţi copii de toate vârstele, băieţi şi fete, care vor să joace fotbal. Părinții  interesați de acest sport pentru copiii lor sunt așteptați să înscrie micuţii la antrenamente gratuite, la care pot lua parte şi copii din comunele limitrofe.

Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: