Cu câte voturi a fost reales Răzvan Burleanu la şefia FRF

Fostul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a fost  reales în unanimitate ca președinte al federaţiei după ce acum nu a avut adversar. Şeful FRF se află la al treilea mandat iar cu ocazia acestor alegeri a fost aleasă și noua componență a Comitetului Executiv.

Răzvan Burleanu este vechiul și noul președinte al Federației Române de Fotbal, după ce toți membri afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri organizată marţi, 12 aprilie 2022, pe Arena Națională din București, l-au votat în unanimitate. Nu a fost nicio abținere și niciun vot împotrivă din partea celor 272 de membri prezenţi dintre cei 278 afiliaţi.

De această dată, Burleanu nu a mai avut niciun adversar, după ce singurii doritori să i se împotrivească, Sorin Răducanu și Gabriel Barbu Șeitan, nu au primit dreptul să participe la alegeri, Comisia de verificare a dosarelor de candidatură pentru funcțiile de conducere ale Federației Române de Fotbal respingându-le dosarul.

Astfel, Răzvan Burleanu va conduce fotbalul românesc pentru încă patru ani, fiind acum la al treilea mandat consecutiv câștigat. În 2014 a câștigat pentru prima dată alegerile după ce l-a învins în turul doi pe Vasile Avram, beneficiind din plin că principalul favorit, Gheorghe Popescu, era, cu o zi înainte, condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, dar și de ajutorul acordat de candidaţii Gheorghe Chivorchian şi Marcel Puşcaş, care i-au cedat voturile obținute în turul I.

În 2018 l-a învins din primul tur al alegerilor pe fostul internațional Ionuț Lupescu după ce, la  acele alegeri au participat și Marcel Puşcaş și Ilie Drăgan.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: