Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu, pe locul doi la Turneul Zonal

Juniorii 4 ai CSM Târgu Jiu  și-au continuat seria meciurilor din turneele de zonă și s-au deplasat la Corabia. După meciurile din etapa a-II-a a Campionatului Național rezervat juniorilor 4, juniorii pregătiţi de antrenorul Vali Popescu s-au clasat pe locul doi şi sunt calificaţi la Turneul Semifinal.

CSM Târgu Jiu juniori 4, echipă pregătită de antrenorul Vali Popescu, a înregistrat o victorie, 22-13 cu CSS Craiova, și o înfrângere, 19-25 cu echipa care a și terminat pe primul loc, CSS Drobeta Turnu Severin. Cu punctele acumulate în cele două turnee zonale CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul 2 în această serie și a obținut calificarea la Turneul Semifinal.

Din seria în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu au mai făcut parte LPS Târgu Jiu, ACS Danubius Corabia, CSS Craiova și CSS Drobeta Turnu Severin. În primul turneu zonal, desfășurat la Târgu Jiu, echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii, 27-20 cu LPS Târgu Jiu, şi 32-31 cu ACS Danubius Corabia.

Cei mai mici handbaliștii ai CSM și-au continuat evoluțiile bune și la turneul zonal de la Corabia, acolo unde au trecut în primul meci de CSS Craiova, şi au pierdut la mare luptă partida disputată în fața echipei din Severin, formație care avea să termine pe primul loc.

Cu un bilanțul general de trei victorii și o înfrângere, după cele două turnee, CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul 2 și a obținut calificarea la Turneul Semifinal. ”Au fost două meciuri bune și vreau să-i felicit pe băieții pentru modul cum au abordat și acest turneu. Am câștigat fără probleme primul meci dar, în cele din urmă am pierdut cu Severinul. Sunt mulțumit de copii, au avut momente de joc foarte bune”, a spus antrenorul Vali Popescu după acest turneu. Echipa CSM Târgu Jiu care va merge la Turneul Semifinal îi are în componenţă pe: Robert Guran, Mihai Ularu, David Honcioiu, Vlad Călinoiu, Cătălin Popescu, David Bîrlete, Andrei Mornea, Mihnea Ciobanu, Tudor Manda, Darius Beuran, Ianis Penescu, Vlad Mezdrea, Ștefan Stănoiu.

Turneul Semifinal este programat pentru data de 1 mai, dar până în acest moment nu a fost stabilită locația.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: