Cine va pleca de la Universitatea Craiova după Balint

Laszlo Balint a fost demis după doar șapte meciuri pe banca oltenilor, dar nu e singurul de care Mihai Rotaru vrea să scape. Marian Copilu, managerul sportiv al Universității Craiova, ar fi următorul pe lista neagră a patronului.

Balint a înregistrat două victorii, trei remize și două eșecuri în debutul sezonului, iar eșecul său este considerat și al managerului sportiv Marian Copilu, omul care l-a propus și a susținut numirea lui în fața patronului Mihai Rotaru și a președintelui Sorin Cârțu. Potrivit gsp.ro nu Mihai Rotaru a negociat rezilierea cu Laszlo Balint, ci i-a pasat această responsabilitate chiar lui Marian Copilu. Acesta ar fi solicitat 6 salarii, respectiv 78.000 de euro, ca să plece iar în final s-ar fi ales cu 50.000 de euro.

Marian Copilu e considerat principalul vinovat pentru situația actuală de la echipă, mai scrie sursa citată. Mihai Rotaru a avut încredere în alegerea lui și acum și-a dat seama că a greșit. Astfel că, Rotaru îl va trage, în perioada următoare, pe „linie moartă”. Finanțatorului nu i-a plăcut cum a gestionat momentul și nici faptul că și-a atribuit o putere prea mare. Pe lângă faptul că a numit antrenorul și a fost cel responsabil pentru transferurile lui Hanca și Rivaldinho, care nu au rupt gura târgului momentan, Copilu s-ar fi implicat prea mult și în zona tehnico-tactică. ProsSport a dezvăluit că Marian Copilu ar urma să fie tras pe linie moartă, însă surse ale gsp.ro  susțin că măsura va fi mult mai aspră și că Mihai Rotaru a decis că îndepărtarea lui Balint va fi urmată, la un moment dat, de debarcarea lui Marian Copilu.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: