Pe cine vrea să aducă Rădoi la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a revenit în fotbal după ce a semnat cu Universitatea Craiova, unde l-a înlocuit pe Laszlo Balint. Fostul selecţioner n-a fost prins pe nepregătite şi a anunţat pe cine ar vrea să aducă la Universitatea Craiova.

Oltenii au din nou speranţe odată cu venirea lui Mirel Rădoi. Fostul selecţioner a adus la Universitatea Craiova o parte din foştii colaboratori,  pe Robert Tufişi şi pe Mihai Ianovschi. Însă Mirel Rădoi şi-a dori să-şi completeze staff-ul şi cu Florin Constaninovici. Fost fundaş la Rapid, acesta i-a fost secund la naţionala de tineret şi cei doi se află în relaţii foarte bune, a informat orangesport.ro.

Rădoi a recunoscut că-l vrea în staff, însă există un obstacol, acela că  Florin Constantinovici este sub contract cu FRF dar noul antrenor al Universităţii Craiova speră într-o despărţire amicală, deoarece nu-şi doreşte un conflict cu cei de la Federaţie. ”Vedem, pentru că el are un contract cu FRF şi vom vedea cum vor decurge lucrurile, pentru că nu aş vrea să intervenim în problemele FRF sau dacă este un alt coleg care să aibă un alt angajamnet. Din punctul ăsta de vedere încercăm să stăm deoparte, să nu creem probleme pentru nimeni, pentru că nici nou nu ne-ar cădea bine dacă cineva ar încerca să ne ia un membru din staff, care să meargă la o altă echipă sau echipa naţională şi să fie sub contract”, a spus Mirel Rădoi.

Pe lângă Florin Constantinovici, la Universitatea Craiova este posibil să ajungă alţi doi-trei jucători la cererea lui Mirel Rădoi.

Vizualizări: 1,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: