Gilortul Târgu Cărbunești se pregătește de Cupa României

Gilortul Târgu Cărbunești se pregătește pentru debutul oficial în noul sezon, urmând să joace pe data de 17 august în Cupa României. Gorjenii din Liga 3 vor întâlni în această primă fază a competiției pe Viitorul Șiminan, în aceste zile urmând să fie defitivat lotul.

Gilortul Târgu Cărbuneşti va definitiva lotul în aceste zile pentru a putea participa în faza 1 a Cupei României. Singura reprezentantă a Gorjului din Liga 3, după ce Pandurii Târgu Jiu s-a retras din campionat a anunțat deja că obiectivul stabilit pentru noul sezon va fi accederea între primele patru formații din serie, respectiv play-off. „Ținând cont de eforturile făcute de către stafful administrativ și valoarea lotului avut la dispoziție, conducerea clubului a stabilit ca obiectiv pentru acest sezon accederea în play-off”, a anunțat oficial clubul din Cărbunești. „Îmbucurător este faptul că în prima săptămână de pregătire Alex Stoica a avut la dispoziție 7-8 jucători născuți între 2003-2007, eligibili pentru regula U21 și U20, care au dovedit că au valoare și merită să fie păstrați în lot, câțiva dintre aceștia provenind de la LPS Târgu Jiu, structură care a răspuns pozitiv solicitării conducerii clubului nostru. În ediția de campionat 2022-2023, echipele de Liga 3 vor fi obligate să folosească pe toată durata jocurilor din campionat cel puțin 2 jucători sub 20 ani (născuți după data de 01.01.2003) și unul sub 21 de ani (născut după data de 01.01.2002)”. a mai anunțat clubul din Cărbunești urmând ca echipa să aibă dubluri pe toate posturile.

În aceste zile se va stabili lotul de jucători care va participa la meciul din primul tur al Cupei României, în vederea legitimării tuturor jucătorilor.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: