Şanse mici ca Pandurii să poată juca în Liga 4 Gorj

Pandurii Târgu Jiu s-a retras din Liga 3 şi are şanse mici să evolueze şi în Liga 4 pentru că nu are echipă de seniori,  a explicat preşedintele AJF Gorj, Mihai Pruunariu. Oficialii clubului au făcut demersuri să înscrie echipa în campionatul judeţean sau să înscrie echipele de juniori republicani în campionate.

După ce echipa s-a retras din Liga 3 s-a vorbit despre înscrierea în Liga 4 dar la judeţ înscrierile s-au făcut deja şi s-a definitivat deja structura Ligii 4.

Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, fost preşedinte şi la clubul de fotbal Pandurii o scurtă perioadă, a precizat că vestea retragerii l-a mâhnit, la fel ca pe toţi suporterii, şi că nu poate da un răspuns cu privire la înscrierea în Liga 4.

„Am primit vestea că echipa s-a retras din Liga 3 cu tristeţe şi regret, pentru că Pandurii rămâne un brand. Când vorbim de fotbal în judeţul Gorj, şi nu numai, chiar şi în România, toată lumea a vorbit cu respect despre brandul Pandurii şi totţi cei care am lucrat la Pandurii sau suntem suporteri ai echipei suntem acum mâhniţi pentru că s-a ajuns aici. Sunt puţine cuvinte de spus, în afara faptului că, sufleteşte, pentru toţi e greu”, a spus Mihai Prunariu la Radio Infinit, unde a explicat că e greu ca Pandurii să se mai înscrie cu echipă de seniori în Liga 4: „Întrebarea e acum, dacă nu au avut echipă de seniori să joace la Liga 3, cum pot să joace la Liga 4 cu echipă de seniori? În al doilea rând, la noi s-au cam terminat înscrierile, deja avem întâlnirea cu echipele de Liga 4 să discutăm ultimele detalii după care va urma Adunarea generală. E greu şi nu pot să dau un răspuns. Comitetul Executiv a validat Liga 4 și Liga 5, e foarte greu să găsim o soluție. Dacă facem o serie cu 13 echipe și în toamnă se întâmplă să intre în faliment clubul? Am rămâne cu echipe care să stea pentru că nu mai joacă Pandurii, e extrem de complicat!”

La Pandurii s-a reunit o echipă de juniori, antrenată de Florin Bejinaru, care se pregăteşte pe terenul sintetic. Este posibil însă ca această echipă să joace în campionatul de juniori republicani.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: