Moral scăzut la ACS Viitorul Târgu Jiu pentru meciul de la Iași

ACS Viitorul Târgu Jiu a plecat joi spre Iași, acolo unde echipa are programată o deplasare dintre cele mai lungi ale sezonului. Meciul cu fosta prim-divizionară Politehnica este cel de-al doilea meci al campionatului iar echipa are un moral scăzut după eșecul cu nou-promovata CSC Dumbrăvița.

Lotul convocat de Florin Stîngă pentru meciul de la Iași s-a deplasat încă de joi dimineață spre Moldova, acolo unde nu vor merge Brînzan și Dodoi care s-au antrenat la Târgu Jiu după plecarea echipei. Meciul cu echipa din Iași, una cu ambiții mari în acest sezon, se anunță a fi foarte dificil pentru echipa lui Florin Stîngă, acesta constatând că echipa are un moral slab după primul eșec și conducerea este dezamăgită. „Jucătorii sunt cu moralul scăzut, iar conducerea este foarte dezamăgită. Trebuie să fac tot ce depinde de mine ca, la ora meciului, să jucăm cu dorința de revanșă și cu încredere. Trebuie să demonstrăm sâmbătă că alta este valoarea noastră”, a declarat Stîngă înaintea plecării spre Iași, recunoscând că echipa sa a avut o prestație care a dezamăgit în prima etapă: „Venim după un meci în care am dezamăgit pe toată lumea. Toți aveam așteptări, am crezut că vom începe cu o victorie, dar fotbalul ne-a demonstrat că, în momentul în care nu ai atitudinea potrivită, vei pierde, chiar dacă ești mai valoros ca adversarul tău. Sper din tot sufletul ca lecția pe care am primit-o să ne trezească la realitate și să înțelegem că fiecare dintre noi avem o responsabilitate pe terenul de fotbal. Este un moment greu pentru noi și trebuie să ne schimbăm atitudinea”.

Pentru a nu acuza cumva oboseala deplasării conducerea clubului a decis ca ACS Viitorul să se deplaseze la Iași încă de joi, pentru meciul cu Politehnica, programat sâmbătă.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: