Cine va transmite la TV meciul România - Belarus, din preliminariile CE 2024!

S-a schimbat postul TV care va transmite în direct meciul dintre România și Belarus, din preliminariile CE 2024. Elevii lui Edi Iordănescu vor primi vizita reprezentativei Belarusului marți, 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

România va întâlni naționala din Belarus în a doua etapă a preliminariilor CE 2024. „Tricolorii” au început bine această campanie, reușind să se impună cu 2-0 în Andorra, iar acum se pregătesc pentru prima partidă oficială pe care o vor disputa pe teren propriu în 2023.

Dacă meciul din Andorra a fost transmis în direct de Antena 1, partida cu Belarus va putea fi văzută în direct pe Prima TV. Cele două posturi comerciale și-au împărțit partidele din această campanie de calificare, fiecare urmând să televizeze câte cinci jocuri.

Cel mai ieftin bilet la partida dintre România și Belarus costă 40 de lei, la Peluza 2 Sud și Peluza 1 Nord, urmând ca pentru Family Zone și Tribuna 2 doritorii să scoată din buzunar 60 de lei. Cei care vor dori să stea în zona VIP ALBASTRU vor trebui să achite 300 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani va fi gratuit în zona destinată familiilor.

După prima etapă din preliminariile CE 2024, selecționata condusă de Edi Iordănescu se află pe locul doi în clasamentul Grupei I, cu 3 puncte, la egalitate cu Elveția. „Tricolorii” au un golaveraj inferior față de lider, care în runda inaugurală s-a impus fără drept de apel în fața adversarei noastre de marți, Belarus, 5-0.

Clasamentul Grupei I:

    Elveția – 3 puncte

    România – 3 puncte

    Kosovo – 1 puncte

    Israel – 1 punct

    Andorra – 0 puncte

    Belarus – 0 puncte

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: