Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus!

FRF se așteaptă la un număr ridicat de spectatori la partida din preliminariile pentru EURO 2024 cu Belarus. România va juca „acasă” cu Belarus, marți, 28 martie, ora 21.45,  în etapa a doua din Grupa I.

După ce a învins-o pe Andorra, scor 2-0, pe „Estadi Nacional”, echipa națională a României se pregătește pentru duelul cu Belarus din etapa a doua din preliminariile pentru EURO 2024.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor duela cu Belarus pe Arena Națională, marți, 28 martie, ora 21.45, iar organizatorii au vândut până în această seară 23.000 de tichete, anunță gsp.ro. Chiar și așa, oficialii Federației Române de Fotbal se așteaptă ca pe cel mai mare stadion din România să fie prezenți peste 35.000 de spectatori la ora meciului cu Belarus.

Cel mai ieftin bilet la partida dintre România și Belarus costă 40 de lei, la Peluza 2 Sud și Peluza 1 Nord, urmând ca pentru Family Zone și Tribuna 2 să se plătească 60 de lei. Cei care vor dori să stea în zona VIP ALBASTRU, aceștia vor trebui să achite 300 de lei. Accesul copiilor sub 14 ani va fi gratuit în zona destinată familiilor.

După prima etapă din preliminariile EURO 2024, selecționata condusă de Edi Iordănescu se află pe locul doi în clasamentul Grupei I, cu trei puncte, la egalitate cu Elveția, însă „tricolorii” au un golaveraj mai slab.

Clasamentul Grupei I:

    Elveția – 3 puncte

    România – 3 puncte

    Kosovo – 1 puncte

    Israel – 1 punct

    Andorra – 0 puncte

    Belarus – 0 puncte

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: