Cine vizează funcţii în noul Directorat al CE Oltenia

Membrii actualului Directorat din cadrul Complexul Energetic Oltenia îşi fac calcule de pe acum dacă să candideze sau nu pentru noul directorat. Dacă Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere, s-a decis în privinţa candidaturii, directorii de la Energie, Financiar şi Strategii, Aurel Medinţu, Maria Scurtu şi Ion Petroniu încă se mai gândesc.

Se apropie termenul pentru desemnarea companiei care se va ocupa cu selecţia noilor membri ai directoratului CE Oltenia. O singură firmă, SC Quest Advisors SRL, a depus ofertă. Aceasta va fi analizată în şedinţa Consiliului de Supraveghere din data de 15 aprilie. Actualii membri ai Directoratului CE Oltenia, Daniel Antonie, Ion Petroniu, Aurel Medinţu şi Maria Scurtu, au cele mai mari şanse să ocupe noile posturi.

Inclusiv directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat că directorii de divizii din companie au şanse să rămână în fruntea societăţii deoarece cunosc problemele firmei. Firma de recrutare este plătită cu câteva zeci de mii de euro pentru selectarea personalului de conducere, astfel că ar fi o cheltuială inutilă dacă directorii ar fi aceiaşi. Pe de altă parte, cam aşa s-a întâmplat şi în cazul directorului general Laurenţiu Ciurel.

Actualii directori, interesaţi

Cel mai decis dintre aceştia pare să fie Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere. „Da, bineînţeles că îmi voi depune candidatura. Niciodată n-am spus că nu o s-o depun. Până la urmă proiectul acesta început nu se poate realiza într-o perioadă aşa scurtă”, a declarat Daniel Antonie. Şi directorul Diviziei Energetice a CE Oltenia, Aurel Medinţu, se gândeşte la această posibilitate, dar încă nu a luat o decizie în acest sens. „Pentru mine e prematur acum, atâta timp cât nu s-a demarat niciun procedeu de selecţie. Iau în calcul o candidatură, mai am timp să mă gândesc”, a spus Aurel Medinţu.

Maria Scurtu, directorul Diviziei Financiare, a fost mai „scurtă” în declaraţii. „Nu ştiu, nu m-am gândit la această variantă. Încă nu pot da un răspuns”, a replicat Maria Scurtu.

De cealaltă parte, Ion Petroniu, şeful Diviziei Strategie Dezvoltare, spune că se mai gândeşte dacă să candideze sau nu. „Ştiu că se organizează selecţie şi că mi-ar place să fie cât mai mulţi candidaţi din care să se aleagă cei mai buni. Eu încă nu m-am decis în privinţa candidaturii”, a comentat Ion Petroniu.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: