Cinema City Tîrgu Jiu rămâne deschis de Crăciun și de Anul Nou

Gorjenii se vor putea relaxa cu filme bune după tradiționalul festin de Crăciun și după petrecerea de Revelion. Deși mall-ul va fi închis în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie, cinematograful Cinema City rămâne deschis în zilele de Sărbătoare pentru toți iubitorii de film.

În plus, vinerea aceasta are loc marea premieră „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”, cel mai așteptat blockbuster al anului, care aduce o încheiere de proporții a aventurilor lui Bilbo. Ultima parte a trilogiei lui Peter Jackson promite mai multe scene de acțiune și mai multe efecte speciale decât primele doua serii.

Călătorie pe tărâmul elfilor, gnomilor și vrăjitorilor

Cel mai nou cinematograf din Târgu Jiu, Cinema City, își deschide porțile în zilele de Crăciun și de Anul Nou, aducând o ofertă variată de filme celor care vor să se relaxeze după tradiționala masă și petrecere de Sărbători. În plus, astăzi debutează pe marile ecrane și mult-așteptatul film „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”, care va rula pe toată perioada Sărbătorilor.

Ultimul film al seriei încheie aventurile lui Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield și compania Piticilor. În ultima parte a trilogiei, piticii din Erebor și-au recâștigat bogăția vastă a țării lor natale, dar acum trebuie să suporte consecințele de a-l fi dezlănțuit pe teribilul Dragon asupra bărbaților, femeilor și copiilor din Orașul de pe Lac. Regele de sub Munte, Thorin Oakenshield, sacrifică prietenia în căutarea legendarei pietre Arken. Neputând să îl facă pe Thorin să vadă lucrurile rațional, Bilbo este determinat să facă o alegere disperată, neștiind ce pericole mari se află înainte.

În plus, un nou dușman s-a reîntors în Pământul de Mijloc. Sauron, Lordul Întunecat a trimis patru legiuni de Orci, pentru a ataca pe furiș Muntele Singuratic. Pe măsură ce întunericul se apropie de conflictul întețit, Piticii, Elfii și Oamenii trebuie să decidă- fie sunt uniți, fie sunt distruși. Bilbo se află în situația de a lupta pentru viața lui și a prietenilor săi, când oștiri mărețe pornesc la război. Ultimul film al seriei a depășit la încasări primele două filme ale seriei, de la momentul lansării oficiale în SUA. Distribuția internațională a filmului este întregită de Evageline Lilly, Luke Evans, Lee Pace, Benedict Cumberbatch și Billy Connolly.

Povești emoționante pe marile ecrane, de Crăciun

„Annie”, povestea impresionantă a unei fetițe nevoite să se descurce singură pe lume, debutează pe marile ecrane a doua zi după Crăciun. Tenace și optimistă, Annie - personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi - revine într-o viziune contemporană, într-o comedie produsă de Columbia Pictures. Nominalizată la premiul Oscar, Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) joacă rolul lui Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, fata a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni după ea într-o bună zi. Soarta copilei se va schimbă când își întâlnește îngerul păzitor.

Pentru iubitorii filmelor de acțiune, Cinema City lansează tot pe 26 decembrie „Ucenic pentru crimă”, care spune povestea unui tânăr închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, însă protecția vine cu un preț, iar tânărul se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei.

Prețurile la bilete, cuprinse între 13 și 25 de lei

Cinema City Târgu Jiu pune la dispoziția cinefililor din oraș bilete la prețuri avantajoase și tehnologie de ultimă oră. Elevii, studenții, pensionarii și copii beneficiază de o serie de facilități la prețurile biletelor. Vizitatorii se pot relaxa înainte sau după film și în cafeneaua din incinta cinematografului.  

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: