O vedetă autohtonă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024

Actriţa Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, având la activ numeroase apariții inedite dar și scandaluri în care a fost implicată. Vedeta și-a uimit fanii cu un anunț neașteptat, candidatura la alegerile prezidențiale din 2024, după ce a primit o serie de astfel de solicitări în mediul online.

Oana Zăvoranu a anunțat recent pe contul său de Instagram că este pregătită să devină prima femeie președinte din România și deci candidează la alegerile prezidențiale din 2024.

Anunțul vedetei a fost unul surprinzător, însă bine primit de fanii săi, care au tot solicitat un răspuns din partea Oanei. Pentru că este extrem de activă în mediul online, având o comunitate numeroase de oameni care o urmăresc, Oana ține legătura cu admiratorii ei, cărora le împărtășește planurile sale de viață.

Este deja un lucru obișnuit ca Oana Zăvoranu să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri prin care să afle ce își doresc oamenii să cunoască despre viața ei. Printre întrebările personale recente, mulți urmăritori și-au dorit să știe dacă Oana ia în calcul o candidatură la președinție.

„Să devin președintele țării? Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta. Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram, în secțiunea Stories.

Oana Zăvoranu are în plan și un proiect nou. Vedeta de televiziune își dorește să pună în practică o altă dorință de suflet. Ea a menționat că urmează să scrie o carte despre viața ei, care ar putea apărea începând de anul viitor, în toamnă.

Oana Zăvoranu s-a remarcat de-a lungul anilor prin prisma carierei sale din televiziune, unde a fost actriță în mai multe seriale românești, dar și datorită scandalurilor în care a fost implicată cu fostul său soț, Pepe, și alte celebrități. În prezent, se ocupă cu mai multe afaceri de succes și este căsătorită cu Alex Ashraf, din 2016.

Vizualizări: 1,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: