Ciocea, tăiat de pe listă pentru că e primar de comună

Ion Ciocea a fost șters de pe lista PSD de la alegerile parlamentare din 2016 pentru că e primar de comună! Acesta ar fi fost mesajul lui Florin Cârciumaru, care a vrut să motiveze decizia conducerii de a-l scoate din cursa electorală pe primarul din Bustuchin.

Dezvăluirile au fost făcute de Alin Văcaru, ajuns deputat pe lista PSD, dar transferat la Pro România: “Eu vă spun ce ne-a spus domnul Cârciumaru la vremea respectivă și vedem cum au stat lucrurile. Ciocea n-are ce căuta, Văcaru n-are ce căuta! A spus că n-are ce căuta domnul Ciocea, pe lângă faptul că avea acel dosar care s-a dovedit că nu era de fapt incompatibil, dar este și primar de comună. Atunci s-au ridicat mai mulți primari! Mi-aduc aminte, cel de la Aninoasa a zis: Adică să înțeleg, domnule președinte, că noi, ăștia de comună, suntem și noi acolo, n-avem niciun drept să candidăm?”. Afirmațiile lui Văcaru vin după ce Ion Ciocea a spus că, din ce știe el, Ponta nu l-a vrut pe listă din cauză că era un susținător al lui Cosmin Popescu, fost pedelist care a ajuns printre liderii importanți ai PSD Gorj.

Parlamentarul a mai explicat, la Radio Infinit, că l-ar fi atenționat pe Florin Cârciumaru că nu a fost o decizie bună să bage zâzanie între primari. „A fost o supărare când a spus asta! I-am și spus domnului Cârciumaru: Mai bine nu le spuneați chestia asta, că n-ați făcut decât să-i iritați pe primari. Nu se spun chestiile astea și dacă ar fi spus domnul Dragnea așa. Nu spui că ăla e primar de comună și nu are ce căuta! Să înțeleg că facem diferențe între un primar de comună și unul de oraș? Că poate sunt primari de comună care aduc mai multe voturi decât îți aduce un oraș”, a încheiat deputatul Alin Văcaru.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: