Vîlceanu prezintă "dovada că ne îndreptăm spre falimentul statului"

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a dat publicității un document al Casei Naționale de Pensii, prin care li se cere caselor teritoriale să nu pună în aplicare majorările salariale dispuse prin ordine anterioare. "Am intrat în posesia unui document al Casei Naționale de Pensii, prin care li se cere directorilor să nu emită deciziile privind majorarea salariilor prevăzute pentru anul 2019. Astăzi vă arăt cât de critică a ajuns situația din lipsă de responsabilitate și competență a Guvernului și că dincolo de sloganul “avem bani pentru plata pensiilor și salariilor” este o prăpastie în care România poate să cadă", arată Vîlceanu.

Documentul publicat de Vîlceanu este datat 29 ianuarie 2019. "Vă rugăm prin prezenta să NU procedați la emiterea pentru personalul din subordine a deciziilor privind majorarea (OUG 114/2018) cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază pentru anul 2022 și cel din luna decembrie 2018, până la noi dispoziții", se arată în document.

Mai mult, Casa Națională cere să nu fie puse în aplicare ordinele anterioare privind majorarea salariilor directorilor. "Vă rugăm să nu puneți în aplicare ordinele privind majorarea salarială primite pe fax pentru directorul executiv și directorii adjuncți, până la primirea de la CNPP a unor noi dispoziții", se mai arată în documentul citat.

Galerie foto


Vizualizări: 2,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: