PMP schimbă un consilier local. Davițoiu: Vota cu PSD

Partidul Mișcarea Populară (PMP) Gorj va avea un nou consilier local la Turceni. Alexandra Trăistaru va fi înlocuită cu Adrian Predescu, următorul de pe lista de supleanți a partidului. Conducerea PMP Gorj spune că de multă vreme încearcă să o schimbe pe Trăistaru, dar că social-democraţii locali s-au opus.

Preşedintele Nicolae Davițoiu a explicat de ce face această schimbare. ”Ne chinuim de un an și nu vor consilierii PSD. A fost o acțiune în instanţă, am câștigat la Curtea de Apel Craiova și Consiliul Local e obligat, pentru că până acum majoritatea PSD a refuzat să ne valideze consilierul. Doamna pe care o aveam înainte vota cu ei, cu PSD. Nu respecta opinia celorlalţi doi consilieri locali ai PMP. Am exclus-o pentru că depindea de cei de la PSD cu serviciul. Era administrator la niște blocuri, normal că depinde de primărie”, a declarat Nicolae Davițoiu, preşedintele PMP Gorj.

Un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier în Consiliul Local al oraşului Turceni al lui Predescu a fost iniţiat şi urmează să fie supus aprobării în şedinţa de miercuri, 30 ianuarie. Noul consilier local al PMP de la Turceni lucrează la Complexul Energetic Oltenia.

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: