Cioiu îşi dorea forte mult să plece de la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu are un lot tot mai subţire după ce a pierdut cei mai buni jucători ai ultimului sezon. Unul dintre cei plecaţi, Marius Cioiu, este printre primii jucători care s-a despărțit de ACS Viitorul şi a semnat cu un club din play-off-ul Ligii 1.

Marius Cioiu a fost transferat la Academica Clinceni, iar Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani, cei doi foşti juniori de la Pandurii, ajunşi la ACS Viitorul, alegând să părăsească Târgui Jiul din această vară. După cei doi, ACS Viitorul l-a pierdut şi pe Darius Buia şi își va pierde și golgheterul, pe Daniel Paraschiv.

Marius Iulian Cioiu este originar din Târgu Jiu, joacă în special la mijlocul terenului și are 64 de meciuri în Liga 2 și 7 goluri în trei sezoane în tricoul echipei care acum se numeşte ACS Viitorul, fostă ACS Șirineasa, fostă ACS Energeticianul iar acesta a evoluat la echipă și când se numea Energeticianul și juca la Petroșani. În trecut a mai activat pentru Pandurii Târgu Jiu și Luceafărul Oradea, aceasta din urmă controlată din umbră tot de Nicolae Sarcină, cel care e și patronul celor de la Viitorul Târgu Jiu. ”Sunt foarte bucuros că am reușit să fac acest pas. Îmi doream foarte mult acest lucru. Într-adevăr, există o diferenţă între Liga 1 și Liga 2. Ritmul este mult mai mare, un plus de calitate al jucătorilor. Am remarcat acest lucru când am jucat împotriva echipelor FC Argeș şi Gaz Metan, în Cupa României, unde a fost un alt ritm față de meciurile din Liga 2”, a spus Cioiu după ce a semnat cu Academica.

Pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, Cioiu a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 20 de meciuri și a marcat 3 goluri (2-1 la CS Mioveni, 2-1 cu CSM Reșița și 5-1 la Aerostar Bacău). Are și 5 meciuri disputate în această ediție a Cupei României în care a ajuns până în semifinală și a marcat 1 gol (1-0 cu Campionii FC Argeș).

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: